ПРОЕКТ: FRESH AIR


Посети www.3.freshair-ipa.eu


Посети www.2.freshair-ipa.eu


Информативен сајт објавен од страна на Трговско-индустриска Комора - Благоевград, Република Бъгария и Организација на жените - Штип, Република Македонија на проектот "Промовирање на селскиот и планински туризам помеѓу Република Бугарија и Република Македонија, финансиран од програмата за прекугранична соработка на Инструментот за претпристапна помош" Бугарија - Македонија 2007 - 2013 "на Европската Унија.Търговско-промишлена палата - Благоевград BG Трговско-индустриска комора - Благоевград, Република Бугарија ПРОЕКТ: FRESH AIR MK Организација на жените - Штип, Република Македонија Организация на жените - Щип


Mobile Version of www.freshair-ipa.eu
mobile.freshair-ipa.eu


Избери твојот јазик
EN EN | BG BG | MK MK


Корисни Линкови:

- Програма за прекугранична соработка 2007-2013 Инструмент за претпристапна помош

- Eвропска комисија

- Благоевград

- Добърско, село Добърско

- Електронски магазин за град Разлог

- За хотелите во Бугарија ...

- Министерство за регионален развој и урбанизам, Управувачки орган во рамките на програмата

- Никополис ад Нестум

- општина Петрич

- општина Симитли

- општина Струмяни

- Општина Хаджидимово

- Парк хотелот "Пирин"

- Село БГ - Духот на Бугарската село

- Совет за европски прашања

- Bulgaria Travel

See all linksВлез за Администрација

Влез за АдминистрацијаДАТУМ

ДАТУМ 04/04/2020СъдържаниеEnglish  |  БългарскиДобредојдовте! Ова е информативен сајт за проектот "Промоција на руралниот и планински туризам / велосипед туризмот меѓу Бугарија и Македонија - FRESH AIR".Прочитај повеќе за проектот...


Овде можете да најдете:


 • Информации за:

  • Програмата на Европската унија за прекугранична соработка помеѓу Република Бугарија и Република Македонија и Инструментот за претпристапна помош на ЕУ;

  • Проект "Промоција на руралниот планински/велосипедски туризам меѓу Бугарија и Македонија": цели, активности, и целни групи;

  • Партнерите во проектот и податоци за контакт со нив;

  • Туристичка карта на Благоеврадска Површина и Источниот Регион на Р.Македонија.

 • Актуелно:

  • Вести за спроведување на проектот;

  • Туристички вести во рамките на територијалниот опсег на проектот;

  • Актуелна туристичка карта на Благоеврадска Површина и Источниот Регион на Република Македонија;

  • Галерија со слики од настани на проектот;

  • Актуелни туристички информации;

  • Корисни материјали од проектот во соодветен електронски формат *.

 • Корисни линкови:

  • Линкови до официјалните страници на Корисниците на проектот - Трговско-индустриска Комора - Благоевград и Организација на жени - Штип

  • Министерство за регионален развој и урбанизам, Контролно тело за програмата;

  • Сајт на Европската комисија за кратко претставување на европските политики, особено на Инструментот за претпристапна помош;

  • Европската комисија;

  • Дирекција "Координација за прашањата на Европската унија", Министерскиот совет.

  • и други ...
English  |  Български